Saturday, June 28, 2014

"1-800 Vindication" ude på vinyl

Metalnews Power of Metal.dk
Århusianske ILLDISPOSED udgiver i dag deres 2004-album, "1-800 Vindication" på vinyl via det nye danske label Heartburn Music. Det er første gang albummet udkommer på vinyl. Samtidig udsender ILLDISPOSED deres helt nye album "With the Lost Souls on our Side" på cd.

"1-800 Vindication" albummet blev udgivet af Roadrunner Records og er til dato bandets bedst sælgende album. Med 40.000 solgte eksemplarer er det samtidig det bedst sælge album fra et dansk death metal band nogensinde. Videoen til "Still Sane" blev samtidig den mest efterspurgte metal video på tv-kanalen VIVA Plus i to uger og "Dark" var med på soundtracket til horror blockbuster filmen SAW. Soundtracket blev solgt sammen med en DVD-version af filmen i mere end 500.000 eksemplarer. Videoen til “Still Sane” kan ses her: http://www.muzu.tv/illdisposed/still-sane-video-single-music-video/220776/ 

”Det er en stor tilfredsstillelse at ”1-800 Vindication” endelig udgives på vinyl. For 10 år siden var der ingen interesse for vinyl, men det har heldigvis ændret sig. Albummet stor som noget specielt for os, da det var vores første for Roadrunner og også det album som vi nåede endnu længere ud med. Det har helt klart haft en stor betydning for os, så det bliver godt at se og høre det på sort vinyl”, siger guitarist Jakob Batten. 


Coveret er lavet af Lasse Hoile (PORCUPINE TREEBLACKFIELDSTEVEN WILSON) og albummet er mixet og mastered af producer Tue Madsen (MOONSPELLDARK TRANQUILLITYGOREFESTSICK OF IT ALL).

Vinylen udkommer i 500 eksemplarer på sort vinyl med og kan bestilles via: www.heartburn.dk og købes i pladebutikker landet over.


No comments:

Post a Comment