Wednesday, October 22, 2014

“Burn Me Wicked” udgives på vinyl

Metalnews Power of Metal.dk
“Burn Me Wicked” udkommer på vinyl for første gang

“Burn Me Wicked”, der blev udgivet af de danske death metal konger Illdisposed i 2006, bliver nu udgivet for første gang nogensinde på vinyl. LP’en udkommer i et begrænset oplag på 300 eksemplarer trykt på sort vinyl.
 

Det kørte på skinner for Aarhusianske Illdisposed efter deres succesfulde album ”1-800 Vindication” blev udgivet af Roadrunner i 2004. Albummet sikrede bandet opmærksomhed i hele verden og opfølgeren ”Burn Me Wicked”, blev naturligt nok mødt med stor interesse fra de mange fans af bandets unikke, melodiske og brutale form for death metal. Nu bliver albummet udgivet på vinyl for første gange af det danske pladeselskab Heartburn Music.
 

”Burn Me Wicked” blev ligesom ”1-800 Vindication” en succes for Illdisposed og er til dato solgt i 25.000 eksemplarear. Ligesom ”1-800 Vindication er cover artwork lavet af Lasse Hoile, der også har lavet artwork til bl.a. Opeth og Porcupine Tree. Albummet er produceret af Ziggy og mixet og mastered af Tue Madsen, der har produceret for så prominente navne som Rob Halford, Sick of it All, The Haunted og mange andre. ”Burn Me Wicked” hjalp Illdisposed med at slå deres navn fast som Danmarks største death metal eksport vare og fremstår sammen med “1-800 vindication” som musikalske højdepunkter i bandets lange karriere.
 

“Både ”1-800 Vindication” og ”Burn Me Wicked” er noget særligt for bandet. De blev udgivet i en meget spændende periode, hvor vi var på kontrakt hos Roadrunner. Det gav os mange nye muligheder og gjorde det muligt at nå ud til mange nye fans. Det er dejligt at se ”Burn Me Wicked” endelig bliver udgivet på vinyl,” siger guitarist Jakob Batten.
 

“Burn Me Wicked” (Heartburn002) udkommer d. 24. november via Heartburn Music. Oplaget er på 300 eksemplarer trykt på sort vinyl.
 

No comments:

Post a Comment