Saturday, November 22, 2014

Electric Hellride udgiver ny video

Metalnews Power of Metal.dk
Københavnske Electric Hellride offentliggør nu den anden video til den anmelderroste groove-metalliske EP ”Come Darkness, Come Light”, der udkom den 5. maj i år. Denne gang er der tale om såkaldt lyrik-video, der dog er sammensat af klips fra adskillige koncerter, så der er andet at se på end bare sangens tekst.
Casper Villumsen, bandets bassist og vokalist, fortæller om tilblivelsen af videoen til ”Phosphorus” her: ”Vi optager tit vores koncerter med et videokamera til intern brug. Da vi efterhånden havde nummeret ”Phosphorus” fanget en del gange, valgte vi at klippe og klistre lidt til denne ”low budget” video, og dermed lade andre end os selv se de grynede koncertoptagelser. Sammen med visningen af teksten, synes vi, at det fungerer godt med komboen beskidt lyd/beskidt billede, og da vi samtidig har brugt fyrstelige 0 kroner på det, så giver det os kun bedre råd til den planlagte indspilning af næste plade, som vi forventer at ramme studiet med i første halvdel af 2015.”
EP’en kan stadig downloades gratis via electrichellride.bandcamp.com, men kan også købes på vinyl eller cd via electrichellride.bigcartel.com

No comments:

Post a Comment