Thursday, March 5, 2015

Viborg Metal Festival 2015

Metalnews Power of Metal.dk
Viborg Metal Festival 2015 – Det fulde program netop offentliggjort!

Viborg Metal Festival har netop løftet sløret for resten af årets program, som må siges at være både spændende og ambitiøst. Det er blot anden gang VMF løber af stablen og festen finder sted d. 2. maj og det bliver endnu engang på Paletten i Viborg.

Igen i år er der plads til både upcoming såvel som etablerede danske navne, efterfulgt af det polske blackend death  metal band HATE. Hate har opnået kultstatus hos mange, samtidig med deres  nyeste udgivelse ”Crusade:Zero” høster topkarakter hos anmeldere over hele verden.
Festivalens hovednavn bliver de amerikanske sværvægter indenfor metalcore, nemlig Unearth, som pt. er aktuel med deres sjette album ”Watchers of Rule”. Gruppen giver deres eneste koncert i DK i denne omgang på Viborg Metal Festival.
Billetsalget er godt igang via billetlugen.dk og arrangørene gør allerede nu opmærksom på, at der kun er 400 billetter.

Arrangørene udtaler følgende:
Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere navne som Unearth  og Hate i Viborg. Ideen bag festivalen er at kunne tiltrække spændende navne til midtjylland og samtidig give danske talenter mulighed for spille side om side med dem. Vi synes at lineup i år er meget varieret og rigtig spændende. Nu håber vi bare på fuld hus.

Lineup:
Unearth
Hate
Anubis Gate
Crocell
Chainfist
9000 John Doe
Prevail
Vallis Mortem


No comments:

Post a Comment